Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat talento 1.6 multjet 95pk

Stage 1 Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 140pk +47.4%
Koppel 260nm 360nm +38.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft tuning Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Fiat Talento veel soepelder gaat door Fiat Talento tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw Fiat
 • Minder brandstof gebruik van uw Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk
 • Beter geluid uit uw Fiat
 • Meer plezier uit uw Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk tuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk. Zonder de Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Talento 1.6 MultJet 95pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto en bent u uw Fiat auto dus even kwijt.