Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat talento 1.6 multjet 120pk

Stage 1 Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 145pk +20.8%
Koppel 300nm 380nm +26.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Fiat Talento tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk

Ontdek wat auto chippen voor u Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk motor tuning:

Voor het Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk met meer kracht, zonder dat je Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk chiptuning. Je Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk ECU software kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Talento 1.6 MultJet 120pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Iveco
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat en bent u uw auto dus even kwijt.