Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat stilo 1.9 jtd 100pk

Stage 1 Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 135pk +35%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk zult u merken dat uw Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk veel soepelder rijdt door chip tuning Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk chiptuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk.

Hierdoor is dit een voordelige Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk!

Stage 2 chiptuning Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Stilo 1.9 JTD 100pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren Lexus
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.