Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat scudo 2.0 jtdm 136pk

Stage 1 Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 185pk +36%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk?

De ecu software van uw Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto ecu chiptuning.

Door het chippen van uw Fiat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw auto
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk met meer kracht, zonder dat je Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk genoemd. Hierbij pas je de Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 136pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat doen.