Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat scudo 2.0 jtdm 128pk

Stage 1 Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 128pk 185pk +44.5%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Fiat Scudo vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Scudo kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Scudo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Fiat
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Fiat auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat auto chippen voor u Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk. Hierbij pas je de Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Scudo 2.0 JTDm 128pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Suzuki ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Fiat .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.