Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat qubo 1.3 mjet 95pk

Stage 1 Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Fiat Qubo een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Fiat Qubo met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Fiat Qubo chip tunen. Je Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Goede Fiat Qubotuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk auto kan doen:

Methodes voor Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk!

Stage 2 chiptuning Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk haalt.

Voor wie alles uit hun Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Qubo 1.3 Mjet 95pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat en bent u uw auto dus even kwijt.