Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat qubo 1.3 mjet 75pk

Stage 1 Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk ecu van uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Qubo heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk
 • Sportiever geluid
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • De beste Fiat Qubochiptuning files in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk motor tuning:

Voor het Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Qubo 1.3 Mjet 75pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mazda ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat , zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat en bent u uw Fiat dus even kwijt.