Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto evo 1.4 multiair 135pk

Stage 1 Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 135pk 150pk +11.1%
Koppel 206nm 280nm +35.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk auto kan doen:

De ecu software van uw Fiat Punto EVO is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Punto EVO kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Fiat Punto EVO chip tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tunen Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk tuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk wordt!

Verschillende vormen Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk!

Chiptuning Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Punto EVO 1.4 Multiair 135pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

McLaren zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.