Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto evo 1.3 mjet 95pk

Stage 1 Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Fiat Punto EVO veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk.

De chiptuning Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Exclusief gebruik van goede Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk is een veelvoorkomende manier om je Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk. Hierbij pas je de Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk haalt.

Deze vorm van Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 95pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat auto doen.