Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto evo 1.3 mjet 70pk

Stage 1 Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 95pk +35.7%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Fiat Punto EVO is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Fiat Punto EVO een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Punto EVO kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Fiat Punto EVO tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw Fiat
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van de beste Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk aanpassen. Zonder de Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk met meer kracht, zonder dat je Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk. Je Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Fiat Punto EVO 1.3 Mjet 70pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Peugeot
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.