Fiat Punto 1.9 JTD 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto 1.9 jtd 80pk

Stage 1 Fiat Punto 1.9 JTD 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 115pk +43.8%
Koppel 196nm 260nm +32.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Punto 1.9 JTD 80pk chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Fiat Punto 1.9 JTD 80pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Fiat Punto 1.9 JTD 80pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Fiat Punto 1.9 JTD 80pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer performance uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Fiat Punto 1.9 JTD 80pk
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Punto 1.9 JTD 80pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Punto 1.9 JTD 80pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Fiat Punto 1.9 JTD 80pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Fiat Punto 1.9 JTD 80pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Fiat Punto 1.9 JTD 80pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • De beste Fiat Puntotuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Fiat auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Punto 1.9 JTD 80pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Fiat Punto 1.9 JTD 80pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Fiat Punto 1.9 JTD 80pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Fiat Punto 1.9 JTD 80pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Fiat Punto 1.9 JTD 80pk. Zonder de Fiat Punto 1.9 JTD 80pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Punto 1.9 JTD 80pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Fiat Punto 1.9 JTD 80pk!

Stage 2 Fiat Punto 1.9 JTD 80pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Fiat Punto 1.9 JTD 80pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat Punto 1.9 JTD 80pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Punto 1.9 JTD 80pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Fiat Punto 1.9 JTD 80pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Saab ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat en bent u uw auto dus even kwijt.