Fiat Punto 1.9 JTD 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto 1.9 jtd 100pk

Stage 1 Fiat Punto 1.9 JTD 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 260nm 340nm +30.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw Fiat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Fiat Punto 1.9 JTD 100pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Fiat Punto 1.9 JTD 100pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Fiat Punto 1.9 JTD 100pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Fiat Punto 1.9 JTD 100pk
 • Meer rijplezier uit uw Fiat Punto 1.9 JTD 100pk​
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Fiat Punto 1.9 JTD 100pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Punto 1.9 JTD 100pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Punto 1.9 JTD 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Punto 1.9 JTD 100pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Fiat Punto 1.9 JTD 100pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Fiat Punto 1.9 JTD 100pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Fiat Punto 1.9 JTD 100pk.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Fiat Punto 1.9 JTD 100pk
 • De beste Fiat Puntotuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw Fiat Punto 1.9 JTD 100pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Ontdek wat auto tuning voor u Fiat Punto 1.9 JTD 100pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Punto 1.9 JTD 100pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Fiat Punto 1.9 JTD 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Punto 1.9 JTD 100pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Fiat Punto 1.9 JTD 100pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Fiat Punto 1.9 JTD 100pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Fiat Punto 1.9 JTD 100pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Punto 1.9 JTD 100pk chiptuning genoemd. Je Fiat Punto 1.9 JTD 100pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Fiat Punto 1.9 JTD 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Fiat Punto 1.9 JTD 100pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Fiat Punto 1.9 JTD 100pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Fiat Punto 1.9 JTD 100pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Fiat auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat auto doen.