Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto 1.3 mjet 85pk

Stage 1 Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 105pk +23.5%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw Fiat kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Fiat Punto chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Fiat Punto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk
 • Gebruik van beste tuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk motor tuning:

Voor het Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk.

Daardoor is dit een goedkope Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Fiat Punto 1.3 Mjet 85pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk chiptuning. Je Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Fiat Punto 1.3 Mjet 85pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Rolls Royce ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.