Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat panda 1.3 jtdm 95pk

Stage 1 Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 120pk +26.3%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk?

De ecu software van uw Fiat Panda is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Fiat Panda kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Fiat Panda gaat u merken dat uw Fiat Panda veel lekkerder gaat door Fiat Panda tunen. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk

Hoe gaat dat precies, chippenFiat Panda 1.3 JTDm 95pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk
 • Exclusief gebruik van goede Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk. Hierbij pas je de Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk haalt.

Stage 2 chiptuning Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Panda 1.3 JTDm 95pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Cupra ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.