Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 95pk +18.8%
Koppel 145nm 190nm +31%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Fiat Panda is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Sportiever karakter uit uw Fiat
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk
 • De beste Fiat Pandachiptuning software in gebruik

Ontdek wat auto tuning voor u Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk kan doen:

Verschillende vormen Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk is de meest populaire vorm van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk. Zonder de Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk.

Gespecialiseerde notie over Fiat Panda 0.9 Twinair 80pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Panda 0.9 Twinair 80pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning MAN
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto en bent u uw Fiat auto dus even kwijt.