Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat ottimo 1.4 t-jet 150pk

Stage 1 Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 231nm 280nm +21.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat motor tuning.

In enkele uren kan je Fiat Ottimo door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenFiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk?​

Bij stage one tunen Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk
 • Gebruik van beste tuning files

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk motor tuning:

Voor het Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk!

Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk haalt.

Voor wie alles uit hun Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Ottimo 1.4 T-Jet 150pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Fiat .

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat doen.