Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat multipla 1.9 jtd 115pk

Stage 1 Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 203nm 260nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk?

De standaard software in de ecu van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Fiat Multipla een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Fiat Multipla zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk tuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Fiat auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk motor tuning:

Voor het Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk OBD chiptuning

OBD tuning Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk is een geliefde manier om je Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Multipla 1.9 JTD 115pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.