Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat multipla 1.9 jtd 105pk

Stage 1 Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 138pk +31.4%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk kan doen:

De ecu van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van de beste Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk chiptuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk.

Daardoor is dit een voordelige Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Fiat Multipla 1.9 JTD 105pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Mitsubishi motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat en bent u uw auto dus even kwijt.