Fiat Idea 1.9 JTD 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat idea 1.9 jtd 100pk

Stage 1 Fiat Idea 1.9 JTD 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 260nm 340nm +30.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Idea 1.9 JTD 100pk kan doen:

De ecu software van uw Fiat Idea is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Fiat Idea een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Fiat Idea 1.9 JTD 100pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Fiat Idea zult u merken dat uw Fiat Idea veel soepelder rijdt door chiptuning Fiat Idea 1.9 JTD 100pk. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Harder geluid
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenFiat Idea 1.9 JTD 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Fiat Idea 1.9 JTD 100pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Idea 1.9 JTD 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Idea 1.9 JTD 100pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Fiat Idea 1.9 JTD 100pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • De beste Fiat Ideatuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u Fiat Idea 1.9 JTD 100pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chip tuning voor u Fiat Idea 1.9 JTD 100pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Fiat Idea 1.9 JTD 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Fiat Idea 1.9 JTD 100pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Fiat Idea 1.9 JTD 100pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Fiat Idea 1.9 JTD 100pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Fiat Idea 1.9 JTD 100pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Fiat Idea 1.9 JTD 100pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Fiat Idea 1.9 JTD 100pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Fiat Idea 1.9 JTD 100pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Idea 1.9 JTD 100pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Fiat Idea 1.9 JTD 100pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Fiat Idea 1.9 JTD 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Idea 1.9 JTD 100pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat en bent u uw auto dus even kwijt.