Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat grande punto 1.9 jtd 130pk

Stage 1 Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk auto kan doen:

De ecu software van uw Fiat Grande Punto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Fiat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Fiat Grande Punto zult u merken dat uw Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk veel lekkerder gaat door tuning Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenFiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk?​

Bij stage 1 tunen Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van de beste Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk motor tuning:

Voor het Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk.

Daardoor is dit een voordelige Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk ECU niet te ontmantelen.

Je Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Fiat Grande Punto 1.9 JTD 130pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Fiat auto dus even kwijt.