Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat grande punto 1.4 t-jet 150pk

Stage 1 Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 230nm 300nm +30.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk kan doen:

De standaard software in de Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk ecu van uw Fiat Grande Punto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Fiat Grande Punto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk. Je Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk
 • Beter geluid
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • De beste Fiat Grande Puntotuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat auto
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk motor tuning:

Voor het Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk. Je Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Grande Punto 1.4 T-Jet 150pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Fiat auto dus even kwijt.