Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat grande punto 1.3 jtd 90pk

Stage 1 Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Fiat Grande Punto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid uit uw Fiat
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw Fiat

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk. Hierbij pas je de Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk haalt.

Stage 2 chiptuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk.

Zo doen wij naast chiptuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk ook verschillende andere software modificaties voor Fiat Grande Punto 1.3 JTD 90pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat auto doen.