Fiat Fullback 2.4D 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat fullback 2.4d 150pk

Stage 1 Fiat Fullback 2.4D 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 205pk +36.7%
Koppel 380nm 500nm +31.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Fullback 2.4D 150pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Fiat Fullback 2.4D 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Fiat Fullback chip tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Fiat
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Fiat Fullback 2.4D 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Fiat Fullback 2.4D 150pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Fullback 2.4D 150pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Fiat Fullback 2.4D 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Fiat Fullback 2.4D 150pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Fiat Fullback 2.4D 150pk tuning files
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto tuning voor uw Fiat Fullback 2.4D 150pk auto kan doen:

Methodes voor Fiat Fullback 2.4D 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Fiat Fullback 2.4D 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Fiat Fullback 2.4D 150pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Fiat Fullback 2.4D 150pk.

Daardoor is dit een voordelige Fiat Fullback 2.4D 150pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Fiat Fullback 2.4D 150pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Fiat Fullback 2.4D 150pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Fullback 2.4D 150pk. Hierbij pas je de Fiat Fullback 2.4D 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Fiat Fullback 2.4D 150pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Fullback 2.4D 150pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Rover bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Fiat .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat doen.