Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat freemont 2.0 jtdm 163pk

Stage 1 Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 360nm 425nm +18.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk chiptunen?

De ecu van uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Fiat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Fiat Freemont tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Beter geluid uit uw Fiat
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappenFiat Freemont 2.0 JTDm 163pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • De beste Fiat Freemontchiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk met meer kracht, zonder dat je Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk. Hierbij pas je de Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Freemont 2.0 JTDm 163pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Fiat auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat doen.