Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat freemont 2.0 jtdm 136pk

Stage 1 Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 185pk +36%
Koppel 350nm 400nm +14.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Freemont kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Fiat Freemont meer performance heeft gekregen.

De voordelen Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk chiptuning:​​

 • Harder geluid uit uw Fiat
 • Meer performance uit uw Fiat
 • Meer rijplezier uit uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede Fiat Freemontchiptuning software in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk. Je Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Fiat Freemont 2.0 JTDm 136pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Citroën ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.