Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat ducato 3.0 jtdm 158pk

Stage 1 Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 158pk 190pk +20.3%
Koppel 400nm 510nm +27.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw Fiat kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

tuning Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw Fiat
 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk​

Hoe gaat dat precies, chippenFiat Ducato 3.0 JTDM 158pk?​

Voor stage één chippen Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk
 • Gebruik van beste tuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk
 • Ontdek wat het chippen voor u Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk wordt!

Verschillende vormen Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk chiptuning. Je Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Ducato 3.0 JTDM 158pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Infiniti tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.