Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat ducato 2.3 jtdm 130pk

Stage 1 Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 320nm 412nm +28.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Fiat Ducato is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Fiat Ducato chip tunen. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat auto

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk aanpassen. Zonder de Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk!

Stage 2 chiptuning Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk. Hierbij pas je de Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Ducato 2.3 JTDM 130pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Fiat auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat en bent u uw Fiat auto dus even kwijt.