Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat ducato 2.2 jtdm 100pk

Stage 1 Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Ducato zult u merken dat uw Fiat Ducato veel soepelder rijdt door Fiat Ducato chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk
 • Meer PK’s uit uw Fiat
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede Fiat Ducatochiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk kan worden!

Methodes voor Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk met meer performance, zonder dat je Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Ducato 2.2 JTDM 100pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Cadillac
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Fiat dus even kwijt.