Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat ducato 150 multijet (eur6) 148pk

Stage 1 Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 148pk 180pk +21.6%
Koppel 380nm 420nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Fiat Ducato is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk zult u merken dat uw Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk veel soepelder rijdt door Fiat Ducato chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk tuning files

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Ducato 150 Multijet (EUR6) 148pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Ford
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Fiat .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat auto doen.