Fiat Ducato 115 Multijet 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat ducato 115 multijet 115pk

Stage 1 Fiat Ducato 115 Multijet 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 150pk +30.4%
Koppel 280nm 340nm +21.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Ducato 115 Multijet 115pk?

De ecu software van uw Fiat Ducato 115 Multijet 115pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je Fiat Ducato 115 Multijet 115pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Fiat Ducato heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Fiat Ducato 115 Multijet 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Fiat Ducato veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Fiat Ducato 115 Multijet 115pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Fiat Ducato 115 Multijet 115pk
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Fiat Ducato 115 Multijet 115pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Fiat Ducato 115 Multijet 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Ducato 115 Multijet 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Ducato 115 Multijet 115pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Fiat Ducato 115 Multijet 115pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Ducato 115 Multijet 115pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat auto
 • Goede Fiat Ducatotuning software in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Fiat Ducato 115 Multijet 115pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Fiat Ducato 115 Multijet 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Ducato 115 Multijet 115pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Fiat Ducato 115 Multijet 115pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Fiat Ducato 115 Multijet 115pk. Zonder de Fiat Ducato 115 Multijet 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Fiat Ducato 115 Multijet 115pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Fiat Ducato 115 Multijet 115pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Ducato 115 Multijet 115pk genoemd. Hierbij pas je de Fiat Ducato 115 Multijet 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Ducato 115 Multijet 115pk haalt.

Stage 2 chiptuning Fiat Ducato 115 Multijet 115pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Fiat Ducato 115 Multijet 115pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.