Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat doblo 2.0 m-jtd 135pk

Stage 1 Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 135pk 165pk +22.2%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk chiptunen?

De ecu software van uw Fiat Doblo is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk zult u merken dat uw Fiat Doblo veel soepelder gaat door Fiat Doblo tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Fiat
 • Meer rijplezier uit uw Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Fiat
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • De beste Fiat Doblochiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk.

Hierdoor is dit een goedkope Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Doblo 2.0 M-JTD 135pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Porsche
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Fiat .

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat en bent u uw auto dus even kwijt.