Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat doblo 1.6 m-jtd 105pk

Stage 1 Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 130pk +23.8%
Koppel 290nm 360nm +24.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Fiat Doblo vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk. Je Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw Fiat
 • Meer PK’s uit uw Fiat
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk.

Veilige auto tuning

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.