Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat croma 1.9 jtdm 136pk

Stage 1 Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 180pk +32.4%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk chiptunen?

De ecu software van uw Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Croma kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer koppel uit uw Fiat

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk is een veelvoorkomende manier om je Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Croma 1.9 JTDm 136pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Fiat auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.