Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat bravo 1.9 m-jtd 120pk

Stage 1 Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 160pk +33.3%
Koppel 255nm 350nm +37.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat motor tuning.

Door het chiptunen van uw Fiat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Bravo zult u merken dat uw Fiat Bravo veel soepelder gaat door chip tuning Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Fiat Bravo meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Fiat
 • Sportiever karakter uit uw Fiat

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Methodes voor Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk genoemd. Hierbij pas je de Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk haalt.

Voor wie alles uit hun Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Bravo 1.9 M-JTD 120pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Oldsmobile bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.