Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat bravo 1.4 t-jet 120pk

Stage 1 Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 165pk +37.5%
Koppel 206nm 280nm +35.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Fiat Bravo is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In enkele uren kan je Fiat Bravo door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer performance uit uw Fiat
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk wordt!

Methodes voor Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk. Met deze methode moet je zelfs de Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat , zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat doen.