Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia sandero 1.5 dci 85pk

Stage 1 Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 110pk +29.4%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dacia auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk veel soepelder gaat door Dacia Sandero tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk is een veelvoorkomende manier om je Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Dacia Sandero 1.5 DCI 85pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Toyota tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Dacia auto en bent u uw Dacia auto dus even kwijt.