Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia sandero 1.0 tce 100pk

Stage 1 Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 125pk +25%
Koppel 160nm 200nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Dacia Sandero is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Dacia Sandero kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Dacia Sandero heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Dacia Sandero zult u merken dat uw Dacia Sandero veel soepelder gaat door chiptuning Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Dacia
 • Meer performance uit uw Dacia
 • Meer plezier uit uw Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van de beste Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk chiptuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Dacia Sandero 1.0 TCe 100pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Lexus ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Dacia baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dacia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.