Dacia Duster 1.5 dCi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia duster 1.5 dci 95pk

Stage 1 Dacia Duster 1.5 dCi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 140pk +47.4%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Dacia Duster 1.5 dCi 95pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dacia Duster chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Dacia Duster 1.5 dCi 95pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw Dacia
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Dacia Duster 1.5 dCi 95pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Dacia Duster 1.5 dCi 95pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Dacia Duster 1.5 dCi 95pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Dacia Duster 1.5 dCi 95pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Dacia Duster 1.5 dCi 95pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Dacia Duster 1.5 dCi 95pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Dacia Duster 1.5 dCi 95pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • De beste Dacia Dusterchiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Dacia Duster 1.5 dCi 95pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Dacia Duster 1.5 dCi 95pk is een populaire methode om je Dacia Duster 1.5 dCi 95pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Dacia Duster 1.5 dCi 95pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Dacia Duster 1.5 dCi 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Dacia Duster 1.5 dCi 95pk!

Stage 2 chiptuning Dacia Duster 1.5 dCi 95pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Dacia Duster 1.5 dCi 95pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Dacia Duster 1.5 dCi 95pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Dacia Duster 1.5 dCi 95pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Dacia Duster 1.5 dCi 95pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over Dacia Duster 1.5 dCi 95pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Dacia Duster 1.5 dCi 95pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Alpine ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Dacia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Dacia auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Dacia auto dus even kwijt.