Dacia Duster 1.5 DCI 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia duster 1.5 dci 85pk

Stage 1 Dacia Duster 1.5 DCI 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 110pk +29.4%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Dacia Duster 1.5 DCI 85pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Dacia Duster 1.5 DCI 85pk gaat u merken dat uw Dacia Duster 1.5 DCI 85pk veel lekkerder gaat door tuning Dacia Duster 1.5 DCI 85pk. Je Dacia Duster 1.5 DCI 85pk zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Dacia Duster 1.5 DCI 85pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Dacia Duster 1.5 DCI 85pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Dacia Duster 1.5 DCI 85pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Dacia Duster 1.5 DCI 85pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Dacia Duster 1.5 DCI 85pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Dacia Duster 1.5 DCI 85pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Dacia Duster 1.5 DCI 85pk motor tuning:

Voor het Dacia Duster 1.5 DCI 85pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Dacia Duster 1.5 DCI 85pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Dacia Duster 1.5 DCI 85pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Dacia Duster 1.5 DCI 85pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Dacia Duster 1.5 DCI 85pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Dacia Duster 1.5 DCI 85pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Dacia Duster 1.5 DCI 85pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Dacia Duster 1.5 DCI 85pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Dacia Duster 1.5 DCI 85pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Dacia Duster 1.5 DCI 85pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Maserati tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dacia , zonder dat hierbij aanpassingen Dacia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dacia auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.