Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën xsara picasso 2.0 hdi 110pk

Stage 1 Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 250nm 295nm +18%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk kan doen:

De standaard software in de Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk ecu van uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Citroën Xsara Picasso kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Citroën Xsara Picasso zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s uit uw Citroën
 • Harder geluid
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Citroën Xsara Picassochiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 110pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren Renault
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Citroën auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw Citroën auto dus even kwijt.