Citroën Xantia 2.0T 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Citroën Xantia 2.0T 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 192pk +28%
Koppel 235nm 300nm +27.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Xantia 2.0T 150pk kan doen:

De ecu software van uw Citroën Xantia is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën Xantia kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Citroën Xantia 2.0T 150pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Citroën Xantia 2.0T 150pk:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Citroën Xantia 2.0T 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Citroën Xantia 2.0T 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën Xantia 2.0T 150pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën Xantia 2.0T 150pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Citroën Xantia 2.0T 150pk chiptuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Citroën Xantia 2.0T 150pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën Xantia 2.0T 150pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën Xantia 2.0T 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Citroën Xantia 2.0T 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Xantia 2.0T 150pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën Xantia 2.0T 150pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Citroën Xantia 2.0T 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Citroën Xantia 2.0T 150pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Citroën Xantia 2.0T 150pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Citroën Xantia 2.0T 150pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën Xantia 2.0T 150pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Xantia 2.0T 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Citroën Xantia 2.0T 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Citroën Xantia 2.0T 150pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Citroën Xantia 2.0T 150pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Citroën Xantia 2.0T 150pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.