Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën nemo 1.3 hdi 80pk

Stage 1 Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 100pk +25%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Citroën Nemo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk
 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën auto
 • Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat chip tuning voor uw Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk. Zonder de Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Citroën Nemo 1.3 HDI 80pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk. Je Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën Nemo 1.3 HDI 80pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Jeep
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Citroën .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw auto dus even kwijt.