Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 2.8 hdi 128pk

Stage 1 Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 128pk 160pk +25%
Koppel 300nm 380nm +26.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Citroën Jumper is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Citroën Jumper een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Citroën Jumper met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Citroën Jumper zult u merken dat uw Citroën Jumper veel lekkerder gaat door Citroën Jumper tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk kan worden!
 • Gebruik van de beste Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Citroën Jumper 2.8 HDi 128pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Citroën externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Citroën .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.