Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 2.2 hdi 120pk

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 320nm 390nm +21.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Citroën Jumpertuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk ECU niet te ontmantelen.

Je Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Citroën Jumper 2.2 HDi 120pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk. Je Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk.

Gespecialiseerde know-how over Citroën Jumper 2.2 HDi 120pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën Jumper 2.2 HDi 120pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.