Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 2.2 hdi 100pk

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 125pk +25%
Koppel 240nm 290nm +20.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Citroën Jumper is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Citroën Jumper heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

tuning Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw Citroën
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk

Hoe gaat dat precies, chippenCitroën Jumper 2.2 HDi 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van goede Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk motor tuning:

Voor het Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Citroën Jumper 2.2 HDi 100pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk genoemd. Hierbij pas je de Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk haalt.

Stage 2 Citroën Jumper 2.2 HDi 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.