Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 2.2 bluehdi 165pk

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 185pk +12.1%
Koppel 370nm 430nm +16.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Citroën
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tunen Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk
 • De beste Citroën Jumperchiptuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk!

Chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 165pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Saab ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Citroën auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.