Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 2.2 bluehdi 140pk

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 185pk +32.1%
Koppel 340nm 430nm +26.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Citroën Jumper is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Citroën Jumper kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Mooier geluid uit uw Citroën
 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, chippenCitroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk chiptuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk

Ontdek wat auto tuning voor uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk kan doen:

Methodes voor Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Citroën al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.