Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 2.2 bluehdi 120pk

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 185pk +54.2%
Koppel 310nm 430nm +38.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk kan doen:

De ecu software van uw Citroën Jumper is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Citroën Jumper meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid
 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningCitroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk?​

Voor stage one chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk waarborgen. Zonder uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk is een geliefde manier om je Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk. Met deze methode hoef je zelfs de Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk chiptuning. Hierbij pas je de Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën Jumper 2.2 BlueHDI 120pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Mazda
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.