Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 2.0 bluehdi 110pk

Stage 1 Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 200pk +81.8%
Koppel 300nm 450nm +50%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Citroën
 • Meer vermogen
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk motor tuning:

Voor het Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk. Zonder de Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën Jumper 2.0 BlueHDI 110pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Iveco tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.