Citroën DS5 1.6 THP 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds5 1.6 thp 200pk

Stage 1 Citroën DS5 1.6 THP 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 220pk +10%
Koppel 275nm 360nm +30.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft tuning Citroën DS5 1.6 THP 200pk?

De standaard software in de ecu van uw Citroën DS5 is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Citroën DS5 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Citroën DS5 chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid uit uw Citroën
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningCitroën DS5 1.6 THP 200pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën DS5 1.6 THP 200pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën DS5 1.6 THP 200pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Citroën DS5 1.6 THP 200pk waarborgen. Zonder uw Citroën DS5 1.6 THP 200pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën DS5 1.6 THP 200pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën auto
 • Gebruik van goede Citroën DS5 1.6 THP 200pk chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chippen voor u Citroën DS5 1.6 THP 200pk kan doen:

Verschillende vormen Citroën DS5 1.6 THP 200pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën DS5 1.6 THP 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Citroën DS5 1.6 THP 200pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën DS5 1.6 THP 200pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Citroën DS5 1.6 THP 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Citroën DS5 1.6 THP 200pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën DS5 1.6 THP 200pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën DS5 1.6 THP 200pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën DS5 1.6 THP 200pk haalt.

Deze vorm van Citroën DS5 1.6 THP 200pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën DS5 1.6 THP 200pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Cadillac
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.